ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Редакция на изображения Paint.NET

Редакция на изображения Paint.NET

Петък, 31 Август 2018 ( прочетена 929 пъти)


Paint.NET е безплатен софтуер за редактиране на изображения за Windows. Той има интуитивна работна среда и поддържа работа със слоеве, връщане на неограничен брой стъпки назад, специални ефекти и голям брой инструменти.

Paint.NET

 

Сред предимствата на Paint.NET е активната онлайн общност, която осигурява помощ, ръководства и плъгини за допълнителна функционалност. Разработката му започва като колежански проект, подкрепен от Microsoft. Той все още е поддържан от част от хората, които първоначално са работили върху него. Първоначалният замисъл на софтуера е да предложи безплатна алтернатива на Microsoft Paint, който е вграден в Windows. Тази цел определено е надмината и в момента Paint.NET предлага разнообразни функции и в някои отношения може да замени комерсиалния софтуер за редакция на изображения.

Paint.net подържа само RGB
Това е повече от очевиден недостатък за работа в областта на печата. Разбира се, той може да бъде избегнат лесно, в зависимост от следващите стъпки на работния процес, Например, ако поставяте снимките в софтуер за оформление и след това ги запишете оттам в CMYK цветово пространство.

Приложението предлага селекция от базови инструменти, филтри и настройки, които са достатъчни за по-елементарни задачи, свързани с обработка на изображения. Той е далеч от възможностите на професионалният софтуер, но е лесен и удобен за работа, бърз и безплатен.

Източник: getpaint.net
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама