ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Регистрацията за Fespa 2015 вече е отворена

Регистрацията за Fespa 2015 вече е отворена

Петък, 16 Януари 2015 ( прочетена 1537 пъти)


Шоуто ще се проведе от 18-и до 22-и май в Кьолн, Германия.

Fespa 2015

 

Посетителите ще могат да се регистрират до 17-и май за безплатен пропуск за Fespa 2015, както и за три други събития: European Sign Expo, Fespa Fabric 2015 и Printeriors 2015. Регистрацията става на www.fespa2015.com. 520 глобални изложителя вече са потвърдили присъствието си на изложението и организаторите са уверени, че общият брой ще надхвърли 700. Очакваният брой посетители е 250 000.

За момента събитието, заедно с European Sign Expo, заема почти 66 000 кв. м. Това означава, че на хартия площта му е с 2500 кв. м. по-голяма от тази на Fespa 2013 в Лондон. Практически разликата е по-голяма, защото някои от елементите на шоуто са изнесени в покрит булевард близо до залите, което осигурява допълнително пространство за изложителите. Подобно на шоуто в Лондон, Fespa в Кьолн ще включва три основни зони: Fespa Screen, Fespa Digital и Fespa Fabric. Темата на събитието е „Открий вселената си от печат“ и тя е базирана на графика, свързана с изследването на космоса.

Шоуто ще включва образователно съдържание, което все още е в процес на разработка. За пръв на Fespa ще има еднодневна конференция посветена на индустрията за декорация и по-точно съчетаването на печат и интериорен дизайн.

Маркетинг мениджърът на Fespa Lynda Sutton каза: „Вселената на печата се разширява, с всеки изминал ден се разработват все повече технологии, приложения и решения. Fespa 2015 създава възможност за доставчиците на печатни услуги да изследват вселената на печата.“

Източник: 2015.fespa.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама