ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Решение за печат на промоционални материали от Roland DG

Решение за печат на промоционални материали от Roland DG

Петък, 27 Септември 2013 ( прочетена 2566 пъти)


Roland DG представи настолния принтер за директен печат върху промоционални материали VersaUV LEF-20. Той може да печата върху химикалки, топки за голф, метални капаци за смартфони и други.

VersaUV LEF-20

Плоскопечатащият принтер VersaUV LEF-20 предлага максимална разделителна способност от 1,440x720dpi и максимална площ на печат до 508x330 мм. Максималната дебелина на предметите, върху които може да печата е 100 мм. Новият модел на Roland ще излезе на пазара през октомври.

Техническият и продажбен директор Brett Newman заяви, че машината предлага по-висока производителност за промоционални продукти, сувенири, подаръци и табели, както и прототипи на промишлени части и прототипи на опаковки. Размерът на печатаемото поле прави принтерът подходящ за печат на капаци за преносими компютри или смартфони и USB памети.„Печатът на 20 капака за iPhone отнема три минути. Това отвежда печата до ново измерение – печатате върху предмети, не само на хартия, винил и тъкани. Това ще бъде оценено от ателиетата за фотопродукти, печатниците за сито и тампонен печат и специалистите в производството на персонализирани подаръци“, каза Newman.
Принтерът използва UV светодиодна лампа, за да изсуши моментално мастилото и позволява на потребителите да печатат директно върху материали като PET, ABS, поликарбонат, термопластичен полиуретан. Машината е подходяща и за крайни изделия като топки за голф, ключодържатели и писалки, както и метални капаци за таблети и смартфони.

LEF-20 използва Roland ECO-UV мастила в CMYK. Те са допълнени от прозрачно мастило и бяло мастило за печат върху материали с тъмен цвят. Чрез прозрачното UV мастило може да се постига както матов, така и гланцов ефект.

Източник: rolanddg.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама