ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Революционна хибридна печатна технология от Edale

Революционна хибридна печатна технология от Edale

Понеделник, 14 Септември 2015 ( прочетена 1582 пъти)


Британският производител на оборудване за печат и довършителни работи от висок клас Edale ще покаже на Label Expo в Брюксел дългоочакваната система Graphium-Hybrid.

Graphium Hybrid

 

Graphium е изцяло интегрирано решение, което съчетава управление на работния процес, цифров и флексографски печат и автоматизирано довършване. Системата е високопроизводително решение за производство на етикети в къси, средни и дълги тиражи, както и на опаковки и картонаж.

Graphium Hybrid е рожба на партньорството на Edale с FFEI, система за печат, която съчетава ефективността на дигиталната технология за печат с по-традиционните, доказани флексотехнологии за печат и довършване. Това позволява на потребителите да разполагат със значително по-голям набор решения за печатното си производство.

Тъй като пазарът на опаковки и етикети изисква по ефективно управление на времето и технологичния отпадък, Edale са произвели машина, която дава на печатниците възможност да инвестират разумно в нови технологии, които съответстват на актуалните пазарни тенденции и са достатъчно гъвкави, за да осигурят максимален растеж.

Edale участват в дизайна и разработката на ролна транспортна технология за мастиленоструйни машини от 2002 и могат да оценят търговския потенциал на Graphium за бъдещето на печатната индуструия,“ каза James Boughton, управител на компанията. „Разработката на транспорта, хибридния печат и довършителните технологии за Graphium съвместно с FFEI през последните две доведе до значителен напредък по отношение на производителността.“

Системата Graphium е солидна и надеждна и предлага изключително качество на печат на широка гама материали.

Източник: пресинформация на Edale
Превод: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама