ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ricoh набляга на металните ефекти на Labelexpo

Ricoh набляга на металните ефекти на Labelexpo

Вторник, 19 Септември 2017 ( прочетена 843 пъти)


Доставчиците на печатни услуги ще могат да видят как металните ефекти могат да им помогнат да пробият в развиващи се пазарни сегменти като етикети, поздравителни картички, корици на книги, брошури, опаковки и ваучери за подаръци на щанда на Ricoh на Labelexpo, Брюксел, 25-и-28-и септември.

 

Ricoh набляга на металните ефектиСъвместно с европейската фирма за хартия и фолиа MDV Group, Ricoh ще покажат възможностите на петата секция на листовата цветна дигитална печатна система Ricoh Pro C7100X. Приложенията ь включват етикети със сребърни и златни ефекти, както и чисто нов неоново розов тонер. Ще бъде демонстриран печат върху широка гама медии, включително синтетични.

Erwin Busselot, директор на бизнес иновациите за печата на рекламни материали и индустриалния печат на Ricoh Europe, каза: „Способността да произвеждате предвидими и висококачествени метални ефекти ще позволи на печатниците да разширят гамата си продукти и да предложат по-широка гама креативни резултати, които привличат погледа.“

На изложението ще има и материали, произведени чрез широкоформатния латексов принтер Pro L4100. Сред тях ще има подови етикети за вътрешна употреба и стикери за асфалт за външна употреба. Ricoh ще представи и широка гама хартии с термочувствителен слой, който позволява добавяне на променлива информация. Те са идеални за хранителната индустрия, както и за фактури, банкови извлечения, етикети, паркинг билети и други.

Източник: пресинформация на Ricoh
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама