ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Roland DG представи новата широкоформатна машина Solojet EJ 640

Roland DG представи новата широкоформатна машина Solojet EJ 640

Сряда, 4 Ноември 2015 ( прочетена 1234 пъти)


С двойката шахматно разположени печатащи глави, интегрираната тройна система за подгряване и еднолитровите касети за мастило, новият модел EJ 640 е конфигуриран така, че да предлага оптимални характеристики и производителност.

Roland

Машината се предлага в 4- или 7-цветна конфигурация, като в първия случай достига скорост на печат до 102 кв.м./час. Моделът на Roland DG използва и нови мастила, разработени да предложат значително по-ниски производствени разходи. Подобреният Roland VersaWorks RIP позволява обработка, както на PDF така и на PostScript файлове, включително такива с прозрачности.

Специално внимание е обърнато на потребителите с голям обем продукция. Моделът е проектиран така, че да позволява сигурна работа с дълги и тежки роли, докато подаващата част осигурява плавното преминаване на медиите през машината. В същото време мощна система за нагряване и вентилиране предотвратява разтичане на мастилото. В четирицветен CMYK режим могат да бъдат заредени дори до 2 литра мастило за всеки цвят. Със специално разработената система на Roland DG за автоматично захранване с мастило е възможен непрекъснат печат за цяла нощ. Операциите са допълнително улеснени чрез приложението Roland OnSupport, което изпраща имейл, когато дадена задача е изпълнена или мастилото е на изчерпване.

Задвижването на печатащите глави е така проектирано, че да гарантира точността и високото качество на печат дори при много високи скорости. При конфигурацията със седем цвята, която освен CMYK използва Lc, Lm и Lk, могат да се изработват с абсолютна точност корпоративни цветове и фотографски изображения.

Източник: www.piworld.com

Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама