ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Roland DG разширява присъствието си в печата с “метални” мастила

Roland DG разширява присъствието си в печата с “метални” мастила

Сряда, 17 Февруари 2010 ( прочетена 2730 пъти)


Най-новият екосолвентен принтер на Roland DG VersaCamm VS-640, печата с метални мастила на по-голям формат (ширина на ролката 1,6 м.) от Soljet Pro III XC-540MT, който се предлага от миналия септември.

“VS-640 отваря много врати”, каза техническият директор на Roland DG за Великобритания Brett Newman. "Той е идеален за добавяне на метален ефект към стикери за брандиране на автомобили, а ширината от 1,6 метра позволява отпечатване на стикери за предни капаци и други големи площи без нужда от напасване и съединяване."

Рециркулацията на мастилата, същата като използваната в 540MT, предпазва пигментите в металните и бели мастила от утаяване. Клиентите могат да избират между три спецификации на машината. Като допълнение към CMYK с метални мастила и бяло мастило, машината може да бъде снабдена с CMYK, светъл циан, светла магента и бяло за висококачествен печат в широка гама. Има и възможност за оборудване с два комплекта CMYK с цел по-висока производителност.

Машината използва нова печатаща глава, която осигурява капки с променливи размери и  разделителна способност от 1 440 dpi.  Системите за печат с метални, бели и високочувствителни цветови конфигурации са управлявани от последната четвърта версия на VersaWorks RIP и системата за симулация на допълнителни цветове Roland Color System. Тя включва цветова библиотека с 512 метални тона, включваща злато, сребро и бронз. Библиотеките могат да се интегрират в софтуера за предпечат, което прави принтера особено подходящ за печат на пробни серии опаковки.

Roland DG VersaCamm VS-640
Текста написа: Мартин Новев

Източник: www.rolanddg.com
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама