ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet SAi FlexiPRINT HP Edition

SAi FlexiPRINT HP Edition

Четвъртък, 18 Април 2019 ( прочетена 863 пъти)


SAi FlexiPRINT HP Edition е решение за управление на печата и рязането, сертифицирано за сериите на HP 300 и 500 и други машини.

Контролерът предлага интегрирано управление на печат и рязането с висока точност и лесна за използване потребителска среда. Той позволява лесно създаване на голям брой контури за рязане във всеки векторен или растерен файл с малък брой стъпки и от едно приложение. SAi Flex поддържа над 1000 машини с ръчно и автоматично засичане на марките за рязане. Софтуерът може и да комбинира задачите за печат и рязане, за да пести материал или да оптимизира поръчките като ги раздели на малки панели, с които устройството може да се справи.

 

SAi FlexiPRINT HP Edition


PDF RIP
SAi FlexiPRINT работи с PDF-и по-бързо и с по-високо качество, защото не преобразува файловете преди печат. Той се справя с прозрачните обекти и слоевете с лекота и осигурява ефективност и възможност за успоредна обработка на няколко файла.

Интегрирани HP медийни библиотеки
Онлайн медийните библиотеки на HP позволяват сваляне на най-новите настройки за материали и режими на печат директно на принтера. Те се синхронизират автоматично с Flexi и правят работата по-ефективна.

Ръчно и автоматично комбиниране на задачите
Автоматизираното съчетаване на поръчките оптимизира използването на устройството и материала като групира различните поръчки в една задача за печат. Ръчният режим позволява пълен контрол и лесно комбиниране на поръчки в различни страници, елементи или сепарации на една задача за печат.

Безплатно мобилно приложение
През него можете да получите в движение достъп до списъка с поръчки, информация за производството и тенденциите на iPhone или Android устройство. Приложението се свързва с Flexi и показва структурирана информация, която помага за пресмятане на разходите и ефективно ценообразуване.

HP Wallart предлага лесно производство на впечатляващи тапети. Достъпни са и онлайн инструменти за ценообразуване, съхранение на поръчки, генериране на доклади, форум, видеоръководства за поддръжка от HP, шаблони за брандиране на автомобили, знаци, лога, библиотеки с шрифтове и клипарт. Контролерът включва и Wizard за лесно управление от неопитни потребители.

Източник: thinksai.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама