ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Sappi и Felix Schoeller съвместно разработват устойчиви решения за опаковки

Sappi и Felix Schoeller съвместно разработват устойчиви решения за опаковки

Четвъртък, 26 Януари 2017 ( прочетена 1511 пъти)


Sappi Europe и Felix Schoeller Group, Оснабрюк, сключиха споразумение за сътрудничество за съвместна разработка на бариерни решения за гъвкави опаковки.

Sappi и Felix Schoeller

 

Двете компании ще съчетаят уникалните технологии, които притежават, за да осигурят по-устойчиви и ефективни решения за опаковки на различни продукти. Sappi Europe Packaging & Speciality Papers е водещ производител на специални хартии и картони. Компанията има значителен опит в областта на опаковките. В последните години Sappi еволюира от производител на материали до доставчик на цялостни решения в областта на опаковките.

„Felix Schoeller Group е идеален партньор, който да ни помогне да увеличим функционалността на висококачествените си специални хартии,“ обясни Thomas Kratochwill, вицепрезидент на продажбите и маркетинга на Sappi Packaging and Speciality Papers. „Заедно, ние ще създадем иновативни решения за опаковки, които ще отговорят на потребностите на клиентите ни.“

Felix Schoeller Group произвежда висококачествени хартии за аналогова и цифрова фотография, материали за тапетната индустрия и материали за интериорна декорация. Освен това, компанията разработва гъвкави хартиени и картонени опаковки и има изключителен технологичен опит в областта на производство на фотохартии и материали за дигитален печат.

„Сътрудничеството със Sappi създава много възможности. Ние ще интегрираме специализиран опит, за да разработим уникални решения за опаковки, които ще облагодетелстват индустрията и околната среда,“ каза Hans-Christoph Gallenkamp, изпълнителен директор във Felix Schoeller Group.

Източник: printingnews.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама