ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Съвременна платформа за самостоятелно копиране и печат M500

Съвременна платформа за самостоятелно копиране и печат M500

Вторник, 7 Август 2012 ( прочетена 2207 пъти)


EFI пусна първата в света платформа, работеща на принципа на самообслужването, която дава възможност да се копира и печата, както от мобилни телефони, лаптопи и USB-устройства, така и от облачните акаунти в Google Drive, Dropbox, Box и EFI PrintMe.

efi M500M500, както се нарича платформата работи съвместно с печатащото устройство. Тя приема кредитни и студентски карти и не използва механизъм, работещ с монети. Целевата насоченост на M500 са студентите от американските колежи и университети, но може да се използва например и в хотелите и други подобни заведения.

"Студентите днес са по-мобилни, и в по-голяма степен оперират с цифрови данни и съхраняват все повече документи в "облака", - казва Джон Хенц (John Henze), вице-президент по маркетинга продуктите на EFI Fiery. – Антикварните копирни устройства, работещи с монети, повече не отговарят на техните нужди по отношение на отпечатването, а и създаватт неприятни усещания за персонала на университетите, защото се налага работа с монети, тоест пари в кеш".

За последната година, количеството на студентите в САЩ, използващо лаптопи се е утроило. Анкетите, показват, че 36% от запитаните студенти в колежите смятат да закупят таблети в близката половин година.  В същото време, в американските висши учебни заведения, както и преди се е съхранила нуждата от печат на голямо количество материали. В момента тази нужда се удолетворява от примерно четири хиляди платформи за самообслужване, работещи с монети. На ден в тях се извършват над 100 000 транзакции. M500 трябва да ги допълни, а след време напълно да ги замени.

M500 отговаря на всички изисквания, приети в САЩ за защита на личните данни на потребителя.По материали на: www.myprintresource.com
Написа инж. Васил Станев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама