ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Screen добавя възможности за многослоен печат към широкоформатните си машини

Screen добавя възможности за многослоен печат към широкоформатните си машини

Сряда, 9 Юни 2010 ( прочетена 1394 пъти)


Screen добави нови възможности към Truepress Jet2500UV с ширина на печат 2,5 метра и Truepress Jet1600UV-F, с ширина на печатаемото поле 1,6 метра

Нововъведенията ще бъдат показани на Fespa от 22-и до 26-и юни в Мюнхен. Посетителите ще видят как Truepress Jet2500UV отпечатва изображения на ролни и плоски медии с разделителна способност до 1 500 точки на инч. Печатът ще се осъществява чрез печатаща глава с нова функция за многослоен печат. Броят слоеве, които могат да се отпечатват е нараснал от два на пет.

С помощта на тази технология е възможно отпечатването на изображения, които могат да се наблюдават от двете страни на прозрачен материал. Без да се налага повторно зареждане на медията в машината, Truepress Jet2500UV ще отпечата слой с изображението, последван от бял пласт, черен слой и отново бял слой, върху които ще бъде нанесено другото изображения.

Многослойният печат засилва и ефектът на материалите със задно осветление, чрез слой бяло между двата слоя на изображението Той увеличава плътността на изображението при осветяване и осигурява, че то остава ярко, когато осветлението бъде изключено.

Truepress Jet2500UV ще покиаже и нова възможност за печат върху материали които имат склонност към нагъване. Сигурна система за фиксиране на материала, гарантира, че повърхността му е равна, докато преминава през машината и предпазва от нагъване на краищата.

Truepress Jet1600UV-F използва два типа ултравиолетови мастила, предназначени съответно за гъвкави и твърди медии. Мастилата за гъвкави материали могат да се разтягат до 200 процента, както и да се прегъват. Мастилата за твърди медии издържат на агресивна химическа среда и са подходящи за печат върху алуминиеви комозитни панели, декоративни повърхности, както и върху PVC, акрил и други термочувствителни материали. Бялото мастило гарантира високо качество на печата върху прозрачни, метални и цветни повърхности.

Truepress Jet2500UV

Източник: www.screeneurope.com

Текста написа: Мартин Новев


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама