ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Система за печат на гъвкави опаковки, базирана на Memjet

Система за печат на гъвкави опаковки, базирана на Memjet

Сряда, 30 Май 2018 ( прочетена 805 пъти)


Доставчикът на инкджет технологии обяви, че OEM партньорът му Rigoli s.r.l., представи Rigoli MVZ: първият ролен, първия широкоформатен принтер, базиран на технология на Memjet и предназначен за печат на гъвкави опаковки.

 

печат на гъвкави опаковки, базирана на Memjet

 

Новото бюджетно решение позволява на потребителите да произвежда пълноцветни гъвкави опаковки в къси до средни тиражи. Rigoli ще демонстрира системата на изложението IPACK-IMA 2018, в Милано, Италия. Според компанията MVZ е решение, което предлага уникална гъвкавост. Компактната система може да бъде интегрирана с онлайн решения за довършване с лекота. Тя използва печатната технология на Memjet, което прави машината достъпна. Така потребителите могат да получат по-бърза възвръщаемост на инвестицията и намалени разходи за поддръжка. Комбинацията от функционалност и качество отличава MVZ от всяко друго решение на пазара.

„Докато производителите представят на пазара все повече и повече артикули, производителите на опаковки срещат трудности да поддържат ритъма,“ каза Kevin Shimamoto, изпълнителен директор на маркетинга на Memjet. „Твърде често решенията за печат на опаковки не са достатъчно качествени, гъвкави и достъпни, за да се справят с печата по заявка, късите тиражи и персонализираните опаковки. Продуктовото семейство Rigoli MVZ прави драматична промяна в тази парадигма и позволява на компании с всякакви размери да произвеждат гъвкави опаковки.”

Опаковки по заявка
MVZ предлага на марките и производителите възможност за производство на персонализирани опаковки с всевъзможни приложения, размери и на различни материали. Опаковките могат да бъдат довършвани онлайн или офлайн. Това дава възможност за създаване на разнообразни решение, съобразени с потребностите.

Rigoli MVZ1000 поддържа материали за печат с ширна до 1,067 mm. Машината има индустриална система за разролване, която може да работи с джъмбо роли. Опциите за пренавиване са с печата отгоре или оттдолу, което увеличава ефективността. MVZ принтерите могат да бъдат екипирани и с буферен модул, който позволява онлайн работа със системи за ламиниране, рязане и други довършителни операции. Това пести време и разходи.

Качеството на печат на Rigoli MVZ конкурира това на офсета. Базиран на широкоформатната технология на Memjet с едно преминаване, той има разделителна способност 1600x1600 dpi при минималната скорост на печат от 9 метра в минута и 1600x800 dpi при 18 метра в минута.

Източник: пресинформация на Memjet
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама