ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Софтуер за пътни знаци, базиран на Flexi от SAi и 3M

Софтуер за пътни знаци, базиран на Flexi от SAi и 3M

Вторник, 30 Януари 2018 ( прочетена 984 пъти)


Водещият доставчик на софтуер за широкоформатен печат, производство на табели и CAD/CAM за CNC машини, заедно с 3M представи FlexiPRINT Authorized 3M Traffic Edition, софтуер за пътни знаци, който обхваща всички етапи от дизайна до печата и е базиран на Flexi, наложеното решение на SAi.

Софтуер за пътни знаци

Новото решение е съвместимо с сериите HP 300 и 500. То съчетава богатите възможности на Flexi с шест ASTM цвята за пътни знаци. FlexiPRINT Authorized 3M Traffic Edition позволява производство на знаци, които отговарят на строги изисквания. Той позволява на производителите им да увеличат приходите си и да бъдат по-конкурентни като добавят към продуктовите си предложения пътна сигнализация.

„Пътната сигнализация трябва да съответства на изключително строги глобални изисквания за цветовете, което може да превърне производството на знаците в трудна задача,“ каза Steve Ball, директор на стратегическото бизнес развитие, SAi. „С предварително настроените допълнителни цветове на 3M, FlexiPRINT Authorized 3M Traffic Edition позволява на потребителите да отговарят на тези спецификации. Обширното, но лесно за употреба решение опростява целия производствен процес като премахва налучкването и загубата на време, причинена от ръчното задаване на CMYK стойности във външен софтуер. Така потребителите повишават ефективността си и пестят време.”

Пестене на време и ценова ефективност
FlexiPRINT Authorized 3M Traffic Editionгарантира възпроизвеждането на цветовете за пътна сигнализация върху избрани 3M материали чрез широкоформатните латексови принтери на HP. Чрез възможността за автоматизиране на обичайните процеси по подготовка на поръчките, потребителите могат да ускорят производството и да подобрят целия си работен поток.

Софтуерът включва и възможности за ръчно и автоматично оптимизиране на използването на материала, което минимизира загубите. Възможна е и едновременна употреба на два широкоформатни принтера, което осигурява максимална производителност.

FlexiPRINT Authorized 3M Traffic Edition е съвместим с Windows 7, 8 и 10.

Източник: пресинформация на SAi
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама