ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Stratasys отчетоха увеличено търсене на 3D принтера си Orthodesk

Stratasys отчетоха увеличено търсене на 3D принтера си Orthodesk

Вторник, 7 Януари 2014 ( прочетена 1515 пъти)


Orthodesk е решение за „дигитална дентална медицина“, което според компанията производител е намерило добър прием на различни места по света.

дигитална дентална медицина

Stratasys е производител на 3D printers принтери и материали за лична употреба, създаване на прототипи и производство. Компанията обяви, че отчита увеличено търсене на принтера Objet30 OrthoDesk, който осигурява достъп до дигиталната дентална медицина до различни места по света като Саудитска Арабия, Австралия, Мавриций и Коста Рика.

Objet30 OrthoDesk е настолен принтер, който е проектиран, за да осигури достъп до предимствата на дигиталната дентална медицина. Тази система предлага нова гама възможности за малки дентални лаборатории. Това включва възможност за значително намаляване на сроковете за доставка, увеличени производствени възможности и премахва необходимостта от съхранение на обемисти шаблони.

„Objet30 OrthoDesk Printer допринесе за съкращаване на времето на доставка на зъботехническата лаборатория за клиентите ни в Бразилия.Той определено е голямо постижение“, обясни Bruno Gribel, директор на Compass3D, Бразилия.

„Докато денталните лаборатории постоянно търсят нови начини да увеличат бизнеса си и да повишат производителността, те се ориентират към нарастващото портфолио на от специализирани 3D принтери на Stratasys и уникалните им материали за денталната медицина. Тези решения предлагат прецизна и гъвкава технология за триизмерен печат за малки лаборатории и клиники, които искат да използват бъдещите технологии на денталната медицина днес.“

Източник: cmykdigest.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама