ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Super Chips и Super Swatches от Pantone

Super Chips и Super Swatches от Pantone

Понеделник, 7 Май 2018 ( прочетена 709 пъти)


Двете нови решения по заявка са предназначени за дизайнери на опаковки и графични дизайнери. Те са по-големи и по-удобни за работа.

pantone Super Chips

 

Pantone добави Super Chips и Super Swatches към Pantone Graphics System. Тези решения по заявка са разработени, за да осигурят още по-добра комуникация на цветовете. Те предлагат на дизайнерите в областта на печата и опаковките персонализирани цветови скали за цветовете от Pantone Matching System® (PMS) в по-големи формати. Дизайнерите могат да използват Pantone Super Chips и Swatches, за да разработят специфични палитри за определен проект. Така те могат по-лесно да оценят, представят и да комуникират цвета на собствениците и в цялата снабдителна верига.

 

pantone Super Swatches„Разбираме, че дизайнерите се дразнят от по-малките чипове и скали, които не са подходящи за налагане, включване в дъски за вдъхновение, оценка на цветовете до големи мостри на продукти или като архив,“ коментира Adrián Fernández, вицепрезидент и генерален мениджър на Pantone. „Тези формати на традиционните чипове на Pantone, които можете да персонализирате, са идеално решение за интерактивен работен процес и се вписват отлично в Pantone Graphics System, заедно с основните скали и чипове.”

Pantone Super Chips и Super Swatches се предлагат за всеки от 1853 цвята, включени в PMS. Те се произвеждат от цветови техници на Pantone с минимални вариации на цвета за точно цветовъзпроизвеждане. И двата формата предлагат много пространство за лесна оценка на цвета, контраста и светлината.

Pantone Super Chips и Super Swatches в момента се предлагат за САЩ и Канада. Очаква се да излязат на пазара глобално по-късно през годината.

Източник: www.pantone.com
Текста написа: Мартин Новев


Ако търсите скали по Pantone или други продукти на бранда, можете да намерите тук или на тел.: 0878 100 148.


Продажба на продукти на Pantone.


Онлайн магазин, в който можете да намерите Pantone скали.print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама