ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Световна премиера: нова система за термолепене от Muller Martini

Световна премиера: нова система за термолепене от Muller Martini

Петък, 19 Декември 2014 ( прочетена 2328 пъти)


Muller Martini ще покаже нова машина за термолепене, позиционирана в сегмента с ниска и средна производителност, на Hunkeler Innovationdays в Люцерн. Компанията ще представи и ново решение за телово шиене: Presto II Digital, комбинирано със сгъвачка Stahlfolder TH 56 от Heidelberg.

Presto II Digital


Новата система за термолепене, чието име ще бъде обявено на шоуто отбелязва навлизането на Muller Martini в нов пазарен сегмент. Независимо дали става дума за средни или къси тиражи, включително такива до един брой, новата система предлага безупречно качество, без значение дали изданията се произвеждат чрез офсетов или дигитален печат.

Компактната машина за термолепене има широка гама от възможности, които правят приложението ѝ изключително гъвкаво. Фотокниги, персонализирани каталози и висококачествени рекламни издания могат да бъдат произвеждани изгодно благодарение на краткото време за подготовка и производство, които са незаменими за ултракъсите тиражи и създаването на индивидуални книги. Muller Martini ще направят впечатляваща демонстрация на това, с четири различни продукта, на павилиона си на изложението.

Телово шиене на дигитално отпечатани продукти
Muller Martini ще представи и иновативно решение за телово шиене. Системата Presto II Digital ще бъде представена със сгъвачка Heidelberg Stahlfolder TH 56. Цялата система осигурява нови опции за промишлено довършване на продукти, отпечатани чрез дигитален печат.

Presto II Digital може да работи не само със съдържание, отпечатано чрез дигитален печат, но и да се използва и за продукти, произведени чрез конвенционални технологии. Това значи, че компаниите от печатния бранш са оборудвани едновременно за офсетови и цифрови производствени процеси, което им осигурява изключително високо ниво на защита на инвестицията. Три различни продукта ще бъдат произведени без прекъсване и на живо на павилиона на Muller Martini на Hunkeler Innovationdays 2015.

Източник: пресинформация на Muller Martini
Превод: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама