ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Три причини да изберете персонализация на печатни материали

Три причини да изберете персонализация на печатни материали

Четвъртък, 11 Април 2013 ( прочетена 1814 пъти)


Един от най-добрите начини да зарадваш някого е като му поднесеш нещо лично и само за него, а какво по-лично от името и снимката ти. Именно такъв материал получиха присъствалите на Open Days, организиран от Българската асоциация за съвременна графика и печат (БАСГП) в Интерпред.


Двудневното събитие, което се проведе през месец март, беше фокусирано върху рекламното производство и начините да се печели от него.

Коника Минолта демонстрира цялостно решение за персонализация, подходящо за рекламни агенции, маркетинг отдели и печатници - цветната дигитална система bizhub PRO C6000L, черно-бялата bizhub PRO 1052 и софтуера за персонализация PrintShop Mail. Посетителите имаха възможността да видят как се отпечатват персонализирани писма, брошури, календари и други маркетингови материали – бързо и лесно.

Освен представяне на свои решения, Коника Минолта организира картинг състезание за любителите на високи скорости. Най-бързите трима участници получиха купи и медали, специално изработени за събитието, но и ваучери за безплатни отпечатъци в шоурума на Коника Минолта. Най-големият подарък, обаче, се оказа личният бюлетин от събитието, което всеки участник получи от Коника Минолта. На картинг състезателите бе посветена лична страница с техни снимки от състезанието.

„Персонализацията помага на бизнеса да увеличи успеха на маркетингови кампании и да привлече нови клиенти“, споделя Иван Иванов, Консултант Производствен печат в Коника Минолта. „Директният маркетинг е сред най-благодатните начини за комуникация по отношение на творчество - могат да се използват различни материали, да се включат различни сетива – например обоняние. Освен по-висок процент на отговор в сравнение с безадресната реклама, персонализацията гарантира по-дълъг живот на материала. Рядко хората изхвърлят нещо, на което е изписано името им и съдържа тяхна снимка.“, добавя Иван Иванов.

коника

коника


Персонализиран бюлетин от Коника Минолта

Източник: Коника Минолта
Още по темата: thedigitalprint.info

konica

За повече информация:
Виржиния Георгиева
Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България ЕООД
Електронна поща: virzhiniya.georgieva@konicaminolta.bg
Уеб адрес: www.konicaminolta.bgprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в търговска фирма за обслужване н...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси
гр. София
фирма ДотБрейн

НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама