ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Три водещи производителя на довършителна техника ще си сътрудничат на drupa

Три водещи производителя на довършителна техника ще си сътрудничат на drupa

Сряда, 27 Април 2016 ( прочетена 962 пъти)


C. P. Bourg, Watkiss Automation и Challenge Machinery ще обединят силите си под мотото „Център за отличното книговезане.“

C. P. Bourg, Watkiss Automation и Challenge Machinery

 

Bourg, Watkiss и Challenge са компании, които произвеждат довършително оборудване за дигитален и офсетов печат и вече си партнират в областта на различни технологии, продукти и пазани дейности. Те ще предложат съвместни интегрирани решения за довършване на Drupa 2016.

„Ще се фокусираме върху отлично качество, поддръжка и сервиз, които всички искаме да предложим. И трите компании имат дълга история на сътрудничество, което доказано носи ползи на клиентите ни. Затова е логично да работим съвместно на важно събитие като Drupa. Заедно, имаме разнообразие решения за довършване, които са подходящи за различни клиенти. С посещение на един щанд, можем да насочим потребителите към решение, което най-добре отговаря на потребностите им,” обясни Paul Attew, търговски директор на Watkiss Automation.

„Автоматизация, гъвкавост, оптизмизация на работния процес и иновативни технологии са водещите мотиви за Challenge, Watkiss и C.P. Bourg. През последните няколко години, съвместното ни сътрудничество в разработване на интегрирани довършителни решения, които съчетават най-доброто от всяка компания ни позволяват да осигурим много бързо производство по заявка на персонализирани книги и брошури.”, каза Sacha-Paolucci, търговски Commercial Director на C.P. Bourg s.a.

„Всяка от трите компании има дълга история на осигуряване на превъзходни решения за книговезане от гледна точка на качество, сервиз и поддръжка, както и практични иновации. Чрез близко сътрудничество и обмен на идеи, заедно предлагаме по-добри решения за бързо променящите се нужди на печатната индустрия. Заедно компаниите ни ще покажат на клиентите разнообразни решения в Центъра за отличното книговезане,“ коментира Larry Ritsema, изпълнителен директор на Challenge Machinery.

Източник: https://www.cpbourg.com/
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама