ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Трима клиенти на MGI JETvarnish 3D спечелиха 11 награди FSEA Gold Leaf Awards

Трима клиенти на MGI JETvarnish 3D спечелиха 11 награди FSEA Gold Leaf Awards

Вторник, 5 Юни 2018 ( прочетена 880 пъти)


Клиенти на Konica Minolta получиха престижни отличия за дигитални специални ефекти.

FSEA Gold Leaf Awards

 

Международната асоциация за фолиа и специални ефекти (FSEA) на годишната си конференция в Нешвил, Тенеси присъди 11 награди Gold Leaf на потребители на Konica Minolta JETvarnish 3D. Те са връчени заради впечатляващата им работа с дигитално облагородяване на печатна продукция чрез технологията на MGI.

Победителите са Seidl Bindery, Хюстън, Тексас, DMS Color, Бирмингам, Алабама и Print Panther, Торонто, Онтарио. Отличените печатни изделия включват брошури, рекламни материали, реклами за търговски обекти, покани, поща, списания, корици и луксозни етикети. Те попадат в 9 различни категории.

Луксозно довършване
Kevin Abergel, вицепрезидент на маркетинга и продажбите, MGI поздрави победителите: “Годишните награди на FSEA Gold отличават най-артистичните и умели постижения в областта на печата. Затова, се гордеем, че експертните съдии на FSEA оцениха, че нашите приятели от Seidl, DMS и Print Panther използваха цифровите процеси на JETvarnish 3D, за да постигнат зрелищни резултати, които конкурират качеството на конвенционалните аналогови методи, използвани десетилетия наред.”

Дигитален топъл печат
Abergel допълва, „Наистина е впечатляващо да видим креативните дизайни и експертни производствени техники на нашите клиенти отличени от съдиите като най-добри в бизнеса. Седем от единадесетте победители са избрани сред директната конкуренцията на материали, произведени чрез традиционните методи за топъл печат. Вярваме, че тези резултати потвърждават стойността на дигиталния процес за създаване на най-високо ниво специални ефекти за офсетов, флексо и дигитален печат.“
 
„Мисията на MGI е да помогне на клиентите да покажат потенциала на цифровите технологии да трансформират двуизмерните цветове в триизмерни физически и емоционални преживявания. И така да енергизират комуникационните кампании на клиентите си,“ заключи Abergel.

Източник: fsea.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама