ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Trojanlabel продаде 30 цифрови машини на Labelexpo

Trojanlabel продаде 30 цифрови машини на Labelexpo

Сряда, 4 Ноември 2015 ( прочетена 1399 пъти)


Датският производител на решения за производство на етикети и гъвкави опаковки Trojanlabel имаше 4 дигитални машини TrojanTwo, които практически работеха през цялото време на изложението Labelexpo Europe 2015.

Trojanlabel

 

Посетителите се увериха във високото качество и ниската цена за печат на етикети, което от своя страна доведе до продажбата на 30 машини от този тип през четирите дни на събитието. По този начин компанията достигна до 100 продадени и пуснати в експлоатация машини от представянето им на Labelexpo Americas през 2014 г. Междувременно Trojanlabel сключи и няколко договора за дистрибутиране, чрез които ще достигне до 50 световни пазара в следващите няколко месеца.

Машината е замислена като първият в света компактен модел с цена от 40 000 евро. С нея могат да бъдат отпечатвани до 18 метра в минута и максимална резолюция 1600 х 1600 DPI, осигуряващи ярки и точни цветове върху широк асортимент от медии. Максималният диаметър на ролата може да достигне до 24 инча. Моделът TrojanTwo борави с лесен за обучение и използване интерфейс и е подходящ не само за малки и средни, но и за големи производители на етикети.Бъдещето пред компанията е доста обещаващо с прогнозираните продажби на 200 броя машини TrojanTwo през следващата година, които ще бъдат на стойност 10 милиона евро. Това е сериозно с оглед на факта, че компанията ще бъде на едва 3 години през 2016-а. От Trojanlabel залагат и на постоянни инвестиции в научноизследователска и развойна дейност, поради което се очаква датският производител да предложи още нови продукти в близко бъдеще. Модерните производствени мощности в Китай гарантират високо качество на сглобяване и ниска себестойност, което прави продуктите им достъпни за малки и средни предприятия.

Източник: www.piworld.com

Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама