ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ултра бързи EFI Fiery сървъри за Konica Minolta AccurioPress и AccurioPrint

Ултра бързи EFI Fiery сървъри за Konica Minolta AccurioPress и AccurioPrint

Сряда, 8 Март 2017 ( прочетена 1515 пъти)


EFI и Konica Minolta представиха два нови контролера, предназначени за управление на цифровите печатни системи AccurioPressC2070/C2070P/C2060 и AccurioPrint C2060L.

Ултра бързи EFI Fiery сървъри

 

Външният сървър Fiery IC-313 и вграденият сървър Fiery IC-417 предлагат централизирано управление на поръчките и цветовете с висока производителност. Те включват Fiery Command WorkStation® решение, което улеснява управлението на голям брой машини в една печатница от една точка.

„Част от най-новата ни линия производствени и индустриални машини, серията AccurioPress C2070 е най-новият ни пълноцветен продукт със сух тонер, предназначен да ускори работата и да разшири услугите, предлагани от печатниците,“ каза Kern, старши вицепрезидент, на продуктовото планиране Konica Minolta. „В комбинация с новите контролери EFI Fiery, той позволява на клиентите ни достъп до някои от най-иновативните технологии за цифров печат.“

И двата контролера осигуряват изключителна производителност за класа си. Външният сървър Fiery IC-313 е „най-доброто решение в класа си“ за натоварено печатно производство, включително бизнеси с много персонализирани поръчки. Вграденият сървър Fiery IC-417 позволява на доставчиците на печатни услуги със средно натоварване да ускорят и подобрят производството си, базирано на дигитален печат.

„Тези нови Fiery контролери предлагат усъвършенствано управление на поръчките и възможности за автоматизация, базирани на доказани Fiery технологии за бърза обработка на поръчките, намалени разходи за работна ръка, по-бързо изпълнение на поръчките и по-малко технологичен отпадък,“ каза John Henze, вицепрезидент на маркетинга на Fiery, EFI. „Клиентите няма нужда да правят компромиси, когато използват контролери Fiery. Те могат да произведат поръчките правилно от първия път и да обработят много поръчки с по-висока стойност по-бързо, като реализират по-големи печалби и растеж.“

Предимствата на Fiery за висококачествено производство с Accurio

Освен Command WorkStation, новите контролери включват широка гама функции за управление на работния процес и повишаване на производителността:

  • Fiery JobFlow™ Base – автоматизира подготовката на поръчките за печат. Потребителите могат да създават файлове, готови за печат, с едно цъкане с мишката.
  • Fiery Image Enhance Visual Editor, позволява корекция на индивидуални изображения в късните стадии на производството.
  • Софтуерът Control Bar Builder позволява подобрен контрол на цвета чрез поставяне на FOGRA цветови скали и информация за поръчката, която може да се персонализира на всяка отпечатана страница.

Източник: пресинформация на Konica Minolta
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама