ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Unibind Ante - ново решение за довършване на луксозни фотокниги

Unibind Ante - ново решение за довършване на луксозни фотокниги

Вторник, 14 Февруари 2017 ( прочетена 1143 пъти)


Unibind, ще представи решението си за скрепване на фотокниги на WPPI 2017 в Лас Вегас, САЩ.

Unibind Ante луксозни фотокниги

 

Системата от висок клас Ante е предназначена за изгодно производство на висококачествени луксозни фотокниги, които при отваряне създават равна повърхност и позволяват печат на панорамни кадри без преход между двете страници. Компанията ще демонстрира и други фотопродукти от гамата си.

 


„Предлагаме пълна гама висококачествени фотопродукти и сега, достъпно решение за фотокниги, които създават равна повърхност при разгръщане,“ каза Brigitte Peleman, изпълнителен директор на Unibind America. „Независимо дали търговецът, студиото или агенцията имат много или малко поръчки и дали предлагат високо или стандартно качество, имаме решението за него, на точната цена.“

Unibind Ante
За разработката на Ante екипът на Unibind се е консултирал с известния инженер на системи за производство на книги Marcello Strada. Системата произвежда професионално довършени фотокниги с размери до 50х50 см и с до 64 страници.

Някои от характеристиките на ANTE са: машината има нужда само от въздух под наляган; процесът на подвързване не влияе на цвета или качеството на печата; машините и консумативите се предлагат по целия свят.

Unibind Lay-Flat хартия
На WPPI, посетителите също така ще могат да присъстват на дебюта за Северна Америка н а хартията за панорамни издания UniPaper. „Тази хартия осигурява професионални резултати при печат на изделия с равна повърхност, неразличими от тези на решенията с най-висока цена, но струва много по-малко,“ добави Peleman.

UniPaper се предлага с относително тегло 120 и 160 и грама на кв. м. Направените от нея книги се разтварят перфектно за лесно разглеждане. Нещо повече, тя позволява панорамен ефект между двете съседни страници на разтворите. Хартията е разработена, за да създава усещане за лукс.

Източник: direporter.com
Превод: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама