ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet United Mail залагат на Océ VarioPrint i300 и ново решение за работен процес

United Mail залагат на Océ VarioPrint i300 и ново решение за работен процес

Сряда, 9 Май 2018 ( прочетена 793 пъти)


Доставчикът на маркетингови услуги United Mail е добавил мастиленоструйна преса Océ VarioPrint i300 към машинния си парк. Тя е съчетана с платформата Océ PRISMAsync.

Océ VarioPrint i300

 

United Mail е създадена през 1980 и специализира в директна поща, анализ на данни и персонализиран печат за разнообразни клиенти. Компанията е базирана в Кентъки и Охайо. Новата ѝ печатна система Océ VarioPrint i300 съчетава намалените разходи на инкджета с поддръжката на материали за печат и хартии на листовия печат. Основен стимул за тази инвестиция е способността на машината да конкурира офсетовите цени като същевременно подобрява гъвкавостта и възможностите за персонализация на United Mail. След инсталацията в края на 2017 компанията е отпечатала над 25 милиона листа.

„Комуникацията, която предлагаме е персонализирана и уникална и изисква високо ниво на променливост,“ каза Casey Hendrick, президент на операциите на United Mail. „След инсталацията си, Océ VarioPrint i300 ни позволи да се конкурираме във всеки тип печат на променливи данни в областта на много индустрии. Бяхме в свят, доминиран от тонера за дълго, но скоро осъзнахме предимствата на преминаването към инкджет и по-специално на работата с Canon Solutions America."

Освен добавянето на i300 и възможността и да подпомогне ръста на бизнеса на United Mail чрез разнообразни продукти и ценова ефективност, компанията е разработила автоматизиран работен процес за дълги персонализирани тиражи. Той е базиран на собствената им система в съчетание с работния поток, който започва с бяла хартия и приключва с пълноцветен отпечатък, осигурен от VarioPrint i300. Това предоставя на клиентите на United Mail цялостно решение, което осигурява на клиентите им материали със значителна добавена стойност и ефективност.

Платформата PRISMAsync ускорява производството на United Mail като прави дейностите, свързани с печата интуитивни и унифицирани. Сега операторите на компанията могат да управляват и изпълняват поръчки през мастиленоструйните си преси с лекота. Всеки аспект на поръчките от подготовката през медията за печат, производството и довършването, е лесен за промяна – дори неизбежните промени в последната минута.

Източник: пресинформация на Canon
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама