ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Vectr – безплатен софтуер за векторна графика

Vectr – безплатен софтуер за векторна графика

Сряда, 20 Юни 2018 ( прочетена 1442 пъти)


Vectr е безплатен графичен софтуер, който можете да използвате за лесно и интуитивно редактиране на векторни графики. Той има настолна и онлайн версия.

Vectr – безплатен софтуер за векторна графика

 

На сайтът на Vectr можете да откриете богата колекция ръководства. Някои от тях Ви помагат да започнете работа с програмата и ви въвеждат в основните аспекти на векторната графика, а други са ориентирани към специфични задачи като създаване на лого, инфографика, създаване на листовка или плакат, използване на преливки и други. Това прави използването на софтуера лесно и бързо, без труден обучителен процес.

Работна среда и инструменти
Работната среда на Vectr е семпла и интуитивна. Приложението има инструменти за рисуване и редактиране на векторни елементи, криви на Безие и различни предварително дефинирани форми. Приложението позволява работа в слоеве и многостранични документи. Налице са и инструменти за работа с текст, които предлагат базова функционалност.
Можете да сваляте проектите си в SVG формат. Можете да добавяте изображения към проектите си и да създадете безплатен акаунт, в който се съхраняват проектите ви.

Всеки дизайн има собствен URL
Независимо дали използвате онлайн или настолната версия, всеки дизайн има собствен уеб адрес, който позволява да го споделите и да работите съвместно върху него без никакво забавяне.

Vectr има онлайн версия, както и безплатни версии за Windows и Linux. Той предлага лесен и безплатен начин за създаване на различни проекти за печат и други цели. Възможностите за онлайн сътрудничество са лесни и удобни.

Източник: vectr.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама