ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Vorlander инвестира в нови стакери от Muller Martini

Vorlander инвестира в нови стакери от Muller Martini

Сряда, 17 Юни 2015 ( прочетена 1660 пъти)


Четирите нови системи FlexPacks се справят с по-голям обем на вложките в изданията.

Vorlander инвестира в нови стакери от Muller Martini

 

Германската компания Vorlander GmbH & Co ще инсталира четири нови системи FlexPack от Muller Martini, тъй като компенсаторните им стакери CN 80, които са свързани с две системи за влагане SLS3000, които са на лимита на капацитета си. В продължение на осем години Vorländer са разчитали на двете производствени линии Muller Martini SLS3000 с два компенсаторни стакера CN 80 и два резервни стакера CN 25, буфер FlexiRoll и разролваща станция. Всичко това се използва за производство на вестниците Siegener Zeitung и Siegerländer Wochenanzeiger.

Вестникът Siegener Zeitung е основното издание на Vorlander. Той излиза с четири регионални издания в тираж 60 000 броя и е всекидневникът с най-голям тираж в областта Зиген-Витгенщайн. Vorländer също така печатат пет рекламни издания с общ тираж 230 000 копия два пъти седмично.

Двете производствени линии SLS3000 продължават да работят надеждно, всеки ден, каза търговският директор Patrick Ott. „Нашите компенсаторни стакери, обаче, работят с максимален капацитет, благодарение на големия брой вложки и нарастващата маса на изданията.“ Затова базираната в Зиген печатница е решила да обнови и двете си линии SLS3000 със стакери FlexPack през това лято.

Всички процеси в една машина

Новата система на Muller Martini съчетава всички процеси, включително опаковане в една компактна машина. В производствената база на Vorlander тя управлявана заедно с линиите SLS3000 от системата MPC, чийто софтуер ще бъде обновен заради новите машини. „Вярваме, че инвестицията ще ни осигури значително по-ефективен работен процес, което ще даде резултат в повишена продуктивност,“ добави Ott.

Източник: пресинформация на Muller Martini
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

оператор на CTP
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама