ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Всичко, което трябва да знаете за мастиленоструйния печат

Всичко, което трябва да знаете за мастиленоструйния печат

Вторник, 30 Май 2017 ( прочетена 1422 пъти)


Inkjet Insight е новосъздаден портал, имащ за цел да се превърне в „най-ценният източник на обективна информация за производствен мастиленоструен печат”. Неговите основатели обещават актуална информация в този бързоразвиващ се пазар.

Inkjet Insight

 

Сайтът Inkjet Insight съдържа богат набор от информация, която е достъпна чрез търсене по ключови думи. Създаден е и речник на термините, календар на събитията и база с нови материали. Изключително полезна се очертава да бъде секцията за обучение, в която са включени инструменти за демонстрация на възможностите на мастиленоструйния печат пред потенциални клиенти.

Интерес събужда и секцията с приложения. Едно от тях е Paper Finder за стесняване на набора от материали към даден проект. Разбира се то не е заместител на вътрешното тестване за съвместимост и качество на печат. Очаква се много скоро да стартира подобно приложение и за машини, което да помогне на доставчиците на печатни услуги в избора на устройство по зададени критерии.

Достъпът до цялата информация е разделен на три групи потребители: печатници, доставчици и консултанти. За първите има безплатен достъп до тесен кръг материали или годишен абонамент с достъп до всички материали на цена от 199$ (за 3-ма потребители). Таксата за доставчици е в размер на 1500$ на година.

Текста написа: Антон Даскалов print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама