ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Второ изложение Open House на Балканския полуостров

Второ изложение Open House на Балканския полуостров

Вторник, 29 Януари 2013 ( прочетена 1511 пъти)


GRAPHCOM ще продължи поредицата от представяния на своите продукти, като следващата спирка е изложението Open House, което ще се проведе през март в Тирана.


graphcomС подкрепата на MGI, Seiko Instruments и Xante, GRAPHCOM ще покаже обновеното си портфолио от дигитални машини, чрез поредица от демонстрации.
Експерти в областта на графичните изкуства, редактори на водещи браншови списания, както и журналисти от електронната преса, са поканени да споделят своя опит и да коментират пазарните тенденции в бизнеса.

По време на демонстрациите, посетителите ще имат възможността да видят производството на пликове с различни формати, с и без прозорци, също така изработване на етикети и пластмасови карти (включително и персонализирани), които ще се печатат на дигиталната машина Meteor DP8700XL (като за довършителните операции ще бъде използвана също машина на MGI). На Open House ще се състои и премиерата на новата дигитална машина на Xante- IMPRESSIA Multi-Media Color Digital Press. Демонстрации ще се правят и на машината на Seiko- ColorPainter W, която работи в комбинация с иновативните мастила NEON.


Още за машините:

Дигитална преса Meteor DP8700XL и довършителни решения от MGIСерията Meteor става все по- широко използвана и през 2012г. такива машини са инсталирани в стотици предприятия, в северна Гърция и Албания. Максималният формат на медиите в дигиталната преса е 40 инча (101,6 см), тя работи със сух тонер, няма клик такси, а резолюцията и е 3600 DPI / 270 LPI (възможен е и печат със стохастичен растер). Най-новият модел от серията намалява времето за печат до 6 пъти в сравнение с по- старите модели.

Нови решения за печат от Xante за намаляване на разходите за отпечатванеНовата машина на Xante - IMPRESSIA Multi-Media Color Digital Press, е разработена така, че да понижи разходите на материалите но да запази високо качество. Машината печата с резолюция: 2400 DPI, като може да работи с различни видове медии, включително: промазани и непромазани хартии, NCR, етикетъчна хартия и др.

Иновация за широкоформатен печат

graphcom

На Open House ще можете да видите и иновационните солвентни флуоресцентни мастила за широкоформатен печат NEON Yellow и ΝΕΟΝ Pink, разработени специално за Seiko ColorPainter W.

graphcom
За повече информация и регистрация на второто балканско изложение Open House можете да посетете уебсайта: graphcomopenhouse.no-ip.info
или се свържете с GRAPHCOM.
гр. София
тел.: 0876/ 533 511print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама