ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Web-to-print платформата StoreFront вече с версия 3.0

Web-to-print платформата StoreFront вече с версия 3.0

Четвъртък, 23 Юли 2015 ( прочетена 2201 пъти)


Agfa Graphics представи своята последна версия на облачно-базираната web-to-print услуга, която предлага много новости на своите потребители.

Web-to-print платформата StoreFront

 

Andy Grant, ръководител на софтуерния отдел в Agfa Graphics„Към момента най-големият ни потребител е доставчик на печатни услуги с 51 B2B магазина за различни клиенти”, казва Andy Grant, ръководител на софтуерния отдел в Agfa Graphics. „Днес StoreFront се използва за поръчка на над 1 милион страници месечно, което най-добре илюстрира потенциала на пазара.” Софтуерът се използва навсякъде по света, а в Швейцария и страните от скандинавския полуостров на него се залага масово при B2B продажбите.

Една от новите функции на StoreFront 3.0 е поддържането на анимирани банери, използващи HTML5, които са лесни за настройка и показване чрез мобилни устройства. В същото време те са добър начин за маркетиране на нови продукти, предлагани от доставчика на печатни услуги. От компанията наблягат на факта, че решението може напълно да се настрои към нуждите на клиента. Примера за това е разработването на портал с над 250 продукта, разделени в 20 категории. Новост е и променливата информация в долната част на страницата, която може да съдържа контактни данни или методи за доставка и плащане. Най-важното е, че решението е тясно свързано с другите софтуери на компанията Apogee и Asanti, което позволява плавен поток на работния процес.

Подобрени са и възможностите за работа с цените и данъците в различни райони, като са добавени различни опции за закръгление за единична бройка или крайна сума.

Източник: www.piworld.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама