ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet web-to-print приложение за Facebook от XMPie

web-to-print приложение за Facebook от XMPie

Четвъртък, 26 Юли 2012 ( прочетена 2270 пъти)


Потребителите на софтуера за персонализация на Xerox XMPie вече могат да включат web-to-print възможности на Facebook страниците на клиентите си и така да дадат на феновете им възможност да поръчват персонализирани печатни материали.Идеята е,че доставчиците на печатни услуги могат да предложат на клиентите си опцията от техните страници във Facebook да могат да се поръчват персонализирани печатни продукти, брандирани по подходящия начин. Така почиталите на компанията ще могат да поръчат въпросните материали и да подпомогнат развитието на марката.

С помощта на Facebook Connect приложението, хората, които са фенове на компанията в социалната мрежа могат да посетят страницата ѝ, за да получат достъп до иконата на приложението под основната снимка на страницата. Като цъкнат на иконката, клиентите попадат в uStore портала на XMPie, откъдето могат да изберат шаблон за изделие, което да поръчат, например календар. Продуктът може да се персонализира с информация от Facebook профила им.

Следва незабавно да се генериране на PDF за одобрение на персонализирания материал. Потребителите могат да изпълнят и следващите стъпки от процеса на поръчване, до производството и доставката на продукта. Ако потребителят се съгласи, на страницата му във Facebook ще бъде публикувано автоматично обновяване на статуса, което ще сподели подробностите за поръчката му.

Приложението Facebook Connect Application е налично за потребители с uStore 6.0 и PersonalEffect Print MI или по-висока версия. Шаблоните за продукти, които се използват в портала uStore се създават чрез плъгин за Adobe InDesign. Те включват всевъзможни изделия – от поздравителни картички, покани за събития и различни видове календари, до брошури и плакати. Шаблоните могат да включват променливи елементи като талони за отстъпка, QR кодове и реклама.

Бранд мениджъра на XMPie Business Portals Idan Youval каза: „Технологията Facebook Connect позволява на потребителите на XMPie да помогнат на клиентите си да заздравят връзките си с почитателите си през социалните медии, както и да привлекат повече последователи през мрежите на почитателите си.“

„Това може да е много важно средство за създаване на идентичност на марки за компании със хиляди или милиони Facebook фенове – освен това то ще донесе повече поръчки на доставчиците им на печатни материали“, добави той.

Източник: xmpie.com, facebook.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама