ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xeikon получи престижната награда InterTech за тонерната технология ICE

Xeikon получи престижната награда InterTech за тонерната технология ICE

Петък, 25 Юли 2014 ( прочетена 1527 пъти)


Тонерът, който е разработен специално за печат на етикети върху термочувствителни материали е между 11-те отличени технологии.

Тонерът Xeikon ICE

 

Xeikon, получи технологична награда InterTech от Асоциацията на печатната индустрия на Америка (PIA) за своя ICE тонер, който е специално разработен за печат върху термочувствителни материали като полиетилен. Технологичните награди InterTech се дават за значими технологии, които се очаква да имат голямо въздействие върху графичния бизнес и свързаните с него сектори. Според  PIA, повече от 80% от технологиите, получили награда, се радват на търговски успех.

Тонерът Xeikon ICE е избран на базата на иновативните си качества, които позволяват печат върху материали, чувствителни на топлина, които е вероятно да подпомогнат представянето на графичната индустрия. Xeikon са получавали награди InterTech няколко пъти . Най-скоро това се случи през 2012, за технологията Xeikon X-800 VariLane, която позволява на производителите на етикети да  съчетават различни типове, тиражи и размери етикети в рамките на един тираж, което позволява намаляване на технологичния отпадък и увеличава производителността.

„За цялата ни организация, от развойния отдел, до специалистите по продажби, това е голяма чест и отлична препоръка,“ каза Todd Blumsack, вицепрезидент по продажбите и маркетинга на Xeikon Северна Америка. „Всичките ни нововъведения, включително тонера ICE са вдъхновени от клиентите. Производителите на етикети искаха технология със сух тонер, която може да печата върху термочувствителни материали с разделителна способност от 1200x3600 dpi, отговаря на изискванията за безопасност на храните и може да печата върху конвенционални медии без нужда от предварителна обработка.  Изключително щастливи сме от признанието на усилията ни.‘

Тонерът ICE е базиран на доказаната QA технология на Xeikon и е съвместим с всички печатни машини от сериите за опаковки и етикети Xeikon 3000.

Източник:  whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама