ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xeikon прекрати програмата си с течен тонер Trillium

Xeikon прекрати програмата си с течен тонер Trillium

Сряда, 18 Октомври 2017 ( прочетена 752 пъти)


Xeikon обяви, че прекратява програмата си с течен тонер Trillium. Технологията, демонстрирана за пръв път на drupa 2016 с машината Trillium One се сблъска с няколко проблема, които попречиха на превръщането ѝ в пазарен продукт.

Компанията ще пренасочи усилията си в други области.

„Продължаваме да преразглеждаме продуктовата си гама и сме сигурни, че сегментите, в които работим могат да бъдат обслужвани пълноценно от технологията ни със сух тонер и наскоро представената УВ инкджет технология Panther. С технологията си със сух тонер ще продължим да се концентрираме върху печата на опаковки и документи, както и специализирани сегменти, които носят значителна добавена стойност, като печат със защитни елементи и декорация на стени,“ заяви Benoit Chatelard, президент на решенията за дигитален печат на Flint Group.

 

TrilliumChatelard изтъкна, че Xeikon се е позиционирал като технологичен лидер и съветник, който осигурява на клиентите най-подходящата технология за потребностите им. „Динамиката на пазара, но най-вече продължаващите технологични проблеми в разработката на технологията с течен тонер, както и проблемите с времето на готовност на печатните машини, ни убеди да вземем това трудно решение и да го комуникираме на пазара по откровения и директен начин, който винаги сме използвали,” добави той. „Нашата визия продължава да е да поддържаме бизнеса с високо качество и големи обеми на клиентите ни в графичната индустрия и печата със защитни елементи.“

Източник: пресинформация на Xeikon
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист по системи за управление на к...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна цялоформатн...
гр. София
фирма ДотБрейн

Kонструктор на картонени опаковки
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама