ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox на drupa

Xerox на drupa

Сряда, 27 Януари 2016 ( прочетена 1120 пъти)


Компанията има амбицията да помогне на печатниците да трансформират и разширят бизнеса си.

Xerox на drupa

 

Доставчиците на печатни услуги, които искат да разширят продуктовите си предложения и печалбата имат възможности за ръст в областта на цветния мастиленоструен печат, цифровото производство на опаковки и чрез инвестиция в решения за управление на работния процес.
Според InfoTrends:

  • Глобалното производство на печат чрез цветна инкджет технология се очаква да отбележи ръст от 23% до 2019.
  • Дигиталният печат на опаковки се очаква да нарасне с 22,5% до 2019.
  • Разширяването на възможностите за управление на работния процес с цел предлагане на нови услуги е най-популярната инициатива в тази сфера сред печатниците.

Xerox помага на печатниците да се възползват от ключови пазарни възможности с нови продуктови предложения и други иновативни решения на drupa 2016 в Дюселдорф. С темата „Нека работата лети“, Xerox планира да покаже как доставчиците на печат могат да се справят с най-големите предизвикателства, да развият бизнеса си и да работят по-добре като направят дейността си по-автоматизирана, интегрирана и продуктивна.

На щанда на компанията ще бъде показана гама от устройства за производствен печат, управление на работния процес и ресурси за бизнес развитие. Ще бъдат демонстрирани решения за различни области – директна поща, книги, печат на сметки и извлечения, маркетинг, снмки и опаковки. Посетителит еще научат как автоматизирани, интегрирани цялостни решения могат да помогнат в подсилването и трансформирането на дейността им.

„Осъзнаваме промяната, която настъпва на пазара за печат и сме се посветили на това да помогнем на клиентите си да се възползват от нея. Новите ни предложения ще им помогнат да открият нови бизнес възможности, да получат повече поръчки и да се ориентират с увереност в сред промените,“ каза Robert Stabler, старши вицепрезидент и генерален мениджър, Global Graphic Communications Business Group, Xerox.

Източник: пресинформация на Xerox
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама