ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox обнови iGen150

Xerox обнови iGen150

Сряда, 18 Септември 2013 ( прочетена 1399 пъти)


Компанията добави подобрения към представения на Drupa iGen150. Машината вече предлага по-високо качество, което я прави подходяща за производство на фотокниги.

xerox igen150

Най-новото поколение на iGen150 осигурява същата скорост на печат като предшественика си -до 150 страници A4 в минута при разделителна способност 2 400dpi. Устройството включва Xerox Confident Color, който включва вграден спектрофотометър, който следи постоянното възпроизвеждане на цвета, автоматичен контрол на оптичната плътност и матови и гланцови сухи тонери.

Новите функции включват обектно ориентирано растеризиране, което позволява растеризиране на различните елементи на страницата с различна линиатура. Добавен е и нов набор линиатури, които осигуряват на потребителите по-голям контрол и постоянното възпроизвеждане на цвета от страница на страница. Добавена е и опция за печат с 210 линии на инч, подобрява възпроизвеждането на цветовете на кожата и фините детайли.

Продуктовият мениджър на Xerox Великобритания Ian Mitchell каза: „Изборът на линиатури позволява на печатарите да приложат подходящата линиатура към правилната част на страницата така, че да запазят резкостта на текста и линиите, които се постигат при 150 lpi и едновременно с това подобри снимките и преливките.“

Според него досега се изискваше да се направи компромис с някой елементи за сметка на други, но вече е възможно да се печатат текст и изображения с изключително качество на една и съща страница. „С това се целим в нарастващия пазар на фотокниги и фотопродукти.“, добави Mitchell.

Източник: techandcomms.wordpress.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Монтажник на фолио и довършителни дейнос...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама