ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Zünd ще представи усъвършенствана технология за дизайн на Packaging Innovations

Zünd ще представи усъвършенствана технология за дизайн на Packaging Innovations

Вторник, 1 Август 2017 ( прочетена 844 пъти)


Zünd UK ще покаже дигиталната режеща система Zünd S3 M1600 на Packaging Innovations тази есен и ще демонстрира изключителните ѝ възможности в производството на мостри на продукти и къси тиражи.

 

Zünd S3 M1600

 

Packaging Innovations се завръща в Olympia в Лондон през септември 2017 и включва програма с награди, семинари, съвети, възможности за конференции и демонстрации на нови продукти и машини. Zünd UK е редовен изложител на Packaging Innovations и тази година ще демонстрира Zünd S3 M1600 и ще осигури информация за цялата продуктова гама.

 


Акцентът ще е върху the Zünd S3 и софтуерът към него, както и модули и инструменти за дизайн на опаковки, които могат да помогнат на дизайнерите да ускорят скоростта, прецизността, ценовата ефективност и цялостното качество на мострите и кратките тиражи.

Машината ще работи с картон и велпапе, които са обичайните материали за компаниите на този пазар, но може да работи и с широка гама материали, сред които са шперплат, пластмаси и разпенени материали – това означава, че специалистите по опаковки могат да използват потенциални канали за диверсификация.

„Packaging Innovations винаги е магнит за идеи и таланти, затова нямаме търпение да се завърнем на шоуто през септември,“ коментира Stuart Cole, изпълнителен директор на Zünd Plotting Systems (UK) Ltd.

Като всички цифрови системи за рязане на Zünd, S3 има модулен дизайн, който гарантира, че всеки потребител получава перфектната конфигурация, която отговаря на потребностите му – както в момента на инсталацията, така и в перспектива. Надстройването, промените в модули и инсталацията на нови инструменти са възможни във всеки момент. На Packaging Innovations, посетителите ще могат да видят демонстрации на Zünd S3 M1600, машина т среден клас в гамата S3. Предлагат се режещи маси с по-големи и по-малки размери, всяка от тях разполага с енергийно ефективна вакуумна система, която държи материала за прецизно рязане.

Системите Zünd се произвеждат в Швейцария съобразно строги принципи за контрол и качество и предлагат високо ниво на автоматизация и широки възможности.

Източник: пресинформация на Zünd
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нов (ножар)
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама