ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet За работодатели: Препоръчани кандидати за работа от Dotbrain.eu (07.11.2018)

За работодатели: Препоръчани кандидати за работа от Dotbrain.eu (07.11.2018)

Сряда, 7 Ноември 2018 ( прочетена 482 пъти)


За печатници, рекламни агенции и търговски фирми, които търсят служители, Dotbrain.eu препоръчва кандидати желаещи да сменят работното си място в момента.

Dotbrain.eu е платформа за търсещите и предлагащите работа в областта на печата и рекламата. В момента в сайта има около 300 регистрирани фирми и над 1400 потребители, от които 480 преминали интервюта и специализирани тестове.

С днешна дата Dotbrain.eu може да ви препоръча 25 кандидати и с различен профил и възможности, основно за гр. София. Повечето от тях са преминали на добро или високо ниво специализираните тестове на Dotbrain.eu, а кандидатите без опит са преминали интервю с наш специалист. Вижте част от актуалния списък в момента:

Сервизен специалист
Кандидатът е с натрупан опит в поддръжката, ремонта, печат и цветно профилиране на широкоформатни принтери. Търси работа на Сервизен специалист.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът е с голям опит в проверката и подготовка на файлове за печат, дизайн, редизайн, работа с база данни, подготовка за персонализация и др.

Специалист предпечат и графичен дизайн
Кандидатът е с дългогодишен опит в областта на графичния дизайн и предпечата. Познава технологичните процеси и е с богат опит в графичния дизайн, включително опит като арт директор.

Книговезец
Търси работа на редовна смяна в северната част на София. Натрупан опит в две печатници, основно ръчни операции. Търси работа като Книговезец.

Стажант предпечатар
Кандидатът е завършил гимназията по полиграфия. Има познания във Photoshop, Illustrator и CorelDRAW. Има голямо желание да се развивива областта на предпечатната подготовка.

Графичен дизайнер
Кандидатът е начинаещ в графичния дизайн. Има завършена Академия. Желае да започне работа в рекламна агенция или печатница.

Офсетов печатар
Кандидатът е с натрупан опит на листови и ролни офсетови печатни машини. Търси работа на цялоформатна листова печатна машина.

Офсетов печатар
Кандидатът е с повече от 15 години опит като офсетов печатар на половин и цялоформатни машини Хайделберг. Показа много добри резултати на тестовете на Дотбрейн.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът е с отлични резултати в тестовете ни за предпечатна подготовка. Има опит в работата и поддръжката на web-to-print решения в дигитални печатници.

 

https://dotbrain.eu

 


Обща информация за други кандидати можете да видите тук.

Търсещите работа могат да намерят свободни позиции тук.

За повече информация:
0878 100 148 - Пламен Давидов
office@dotbrain.eu


Вижте още специалното издание "Пътеводител на пазара на труда в рекламното производство" насочено основно към работодателите в печатници и рекламни производители. print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама