ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Запис на едностранични файлове и извличане на ресурси от Indesign с Exportools

Запис на едностранични файлове и извличане на ресурси от Indesign с Exportools

Вторник, 30 Януари 2018 ( прочетена 961 пъти)


Exportools плъгин за Indesign от Badia Software, който позволява експорт на Indesign документи като едностранични PDF, PS, EPS файлове, изображения, да записвате селекции, да извличате текст и да разделяте документи.

 

Запис на едностранични файлове

 

Поддръжка на различни файлови формати
Exportools Standard автоматизира експортът на индивидуални документи като страници или разтвори в отделни файлове. Той може да записва и групи страници или селекции, да извлича целия текст в документа и дори да разделя документи със съответните връзки към изображенията. Можете да записвате файловете в няколко популярни формата като PDF, PostScript, EPS, Rich Text Format, Microsoft Word, ePub, JPEG, PNG. Exportools Standard ви позволява и да разделяте документи и да ги съхранявате като по-малки документи или шаблони.

Експорт като отделни страници, групи с няколко страници или индивидуални селекции
Exportools Standard позволява запис на страниците на документа като отделни файлове. Можете да го направите с всички страници, четните или нечетните страници или подбрани от вас страници. Друга опция е да групирате страници и да ги записвате като многостранични документи. Можете например да запишете четните страници в един файл, а нечетните – в друг. Селекция – можете да изберете обекти или в документа и да ги запишете в желания файлов формат. Тази функция позволява и да определите наддаване на обектите.

Автоматични наименуване
Exportools Standard има модул за наименуване на файловете, който гарантира, че всеки експортиран файл има различно име и може да бъде открит лесно. Можете да добавяте различна информация като страница, време и пореден номер.

Разделяне на публикациите в по-малки документи
Exportools Standard за InDesign и QuarkXPress ви позволява да разделите документа си на произволен брой страници или разтвори като запазите правилното форматиране, приложените стилове, настройки и оформление на оригиналния документ. Можете и да разделяте документа в групи, например в четири групи по две страници, които започват от страница две. Exportools Standard ви позволява и да съберете в подпапки изображенията, свързани във всяка съответстваща страница, група или селекция.

Exportools Standard поддържа InDesign и QuarkXPress под Mac OS X 10.9.
Можете да свалите демо версия тук.

Източник: badiasoftware.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама