ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Защита от фалшификация на документи с Countermark

Защита от фалшификация на документи с Countermark

Вторник, 18 Юни 2019 ( прочетена 395 пъти)


Countermark e услуга, разработена от Wessex Technology, за защита на документи от фалшификация.

Фалшивите дипломи или сертификати са само част от най-често срещаните ключови думи в Google, а фактът че резултатите от подобно търсене са стотици, само потвърждава необходимостта от подобна защитна услуга. Освен образователните институции на подобен риск са изложени и много други индустрии.

Countermark позволява на клиентите да удостоверят, че полученият продукт е оригинален. Защитните кодове се създават на сървъри, хоствани на Microsoft Cloud. Те се генерират под формата на PNG, CSV или друг тип файл. Самата маркировка може да се постави чрез лазерни маркери или непрекъснати мастиленоструйни принтери. Поддържат се различни изписвания, включително на кирилица.

 

Защита от фалшификация на документи с CountermarkПотребителите могат да прикачват допълнителна информация към кодовете посредством продуктите от пакета Microsoft Office. Прочитането на информацията става чрез безплатно мобилно приложение. След идентифициране на мобилното устройство, локацията и времето на създаване на кода, потребителят получава достъп до специфичната информация от сканирането.

Сканиране от подобен тип дава допълнителни възможности относно маркетингови и пазарни проучвания за компаниите производители. Освен това по този начин могат да се изпращат напомнящи съобщения в случаите, в които даден сертификат/продукт изисква подновяване на определен интервал от време. За целта продуктът е напълно съвместим с изискванията на GDPR. Във видео секцията на разработчика може да се намери богат набор от образователни материали.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: countermark.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама