ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Заслужават ли си Web-to-Print решенията?

Заслужават ли си Web-to-Print решенията?

Четвъртък, 13 Януари 2011 ( прочетена 1883 пъти)


За да използват възможностите за ръст в Web-to-Print решенията, печатниците трябва да са готови да представят възможностите им на потенциалните си клиенти

Специалистите по маркетинг, под натиска на изпълнителните и финансови директори, започват да търсят начини да подобрят ефективността от маркетинговите действия. Във връзка с тази тенденция международната организация по маркетинг CMO Council създаде специален образователен център, наречен the Marketing Supply Chain Institute (MSCI). Изследванията на MSCI са солидна основа, по която може да се съди за търсенето на web-to-print решения за производство на маркетингови материали.
Скорошните изследвания на MSCI подчертават както икономическата полза от инвестирането на средства в маркетингови материали, така и огромните възможности за увеличаване на ефективността на маркетинга.
  • По-голямата част от компаниите харчат поне 20% от бюджета си за маркетинг за материали.
  • Повече от половината от разходите за маркетингови материали са за продукти, които излизат от пазара, както и за складиране и поддържане на наличностите.
  • Едва 25% от специалистите по маркетинг са направили обширен анализ на разходите по веригата и само 11% са приложили ново решение за управление на работния процес, чрез което да понижат разходите и да увеличат ефективността.
  • 73 % от компаниите не проследяват остарелите маркетингови материали, а от тези, които го правят, 40% признават, че изхвърлят 20% или повече от тях, защото вече не са актуални.
Тези факти са добра новина за доставчиците на печатни услуги, които предлагат онлайн решения за управление на поръчките на печатни материали (известни още като web-to-print решения). На основа на тези данни може да се заключи, че търсенето на този тип решения има перспектива за сериозен растеж. За да реагират на тази възможност за растеж, доставчиците на печатни услуги трябва да са готови да демонстрират ползата от тези решения на всеки потенциален клиент.

CMO Council Web-to-Print

Текст: David Dodd, printceo.com
Превод: Мартин Новев

Реклама:
Обяви за печатни машини, полиграфическо оборудване, принтери, мастила, хартии и картони, консумативи, машини втора употреба др. - Printstock.info
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама