ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Zevrix издадоха BatchOutput Server 4.6 за InDesign

Zevrix издадоха BatchOutput Server 4.6 за InDesign

Четвъртък, 21 Октомври 2010 ( прочетена 1644 пъти)


BatchOutput Server 4.6, може изцяло да автоматизира генерирането на файлове за печат от Adobe InDesign, като обработва файловете, поставени в определени папки.

Софтуерът извършва централизирано всички необходими стъпки за създаване на PDF и PostScript файлове като отменя операторите в това задължение. Новата версия може автоматично да записва текстови файлове с информация за грешките, която се съхранява заедно с обработените файлове от InDesign. По този начин потребителите могат да прегледат грешките директно от работните си станции.

“BatchOutput Server е изключително удобство за натоварени производствени процеси, като тези в рекламните агенции”, пише David Creamer в списание Layers, “Той може да спести много време – съответно и пари”.

BatchOutput Server работи на самостоятелна Macintosh система с инсталиран InDesign. Той дава възможности за генериране на файлове с различни настройки в зависимост от папките, в които са копирани. Дизайнерите и специалистите по предпечат просто копират файловете в папките, следени от приложението. BatchOutput Server автоматично генерира файловете за печат от работната станция, на която е инсталиран, като също така активира шрифтовете, използвани в документа. Този начин на работа гарантира и че са използвани правилните настройки.Сред основните възможности на приложението са: експорт на файловете в отделни страници, автоматично обновяване на променени връзки, възможност за настройка на наименуването на файловете, автоматично активиране на файловете, използвани в документа, известяване по електронната поща за етапа на обработка и грешките, автоматично отстраняване на някои грешки, подробно проследяване и запазване на информация за процеса и лесна инсталация и настройка. Цената на BatchOutput Server 4.6 е 699.95 американски долара. BatchOutput Server работи на  Mac OS X 10.4.2-10.6 и с Adobe InDesign CS2-CS5.Източник: zevrix.com
Текста написа: Мартин Новев


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама