Warning: getimagesize(/images/2015/01/langri_projekt_58pr.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Покана за работно посещение

2141

langri_projekt_58pr

ПОКАНА

Проект
„Безгранични следпечатни решения  чрез обмен на успешни кадри”
има удоволствието да Ви покани  на провеждане на работно посещение

На 20-22 март  2014 г
в к.к. Слънчев бряг, х-л Маринер, залата за семинари

В семинара ще бъдат включени темите:

1.  Презентация на г-н Димитър Димитров на тема „Анализ на трудностите за персонала при изработката на различни видове книжни тела“.

2.  Презентация за Европейската следпечатна индустрия и въздействието й от страна на международната конкуренция. Водещ, г-н Чарли Селчук.

3. Мениджмънт и мениджмънт на персонала в следпечната фирма. Лектор г-н Ленарт Якобссон

Семинарът е подходящ за: хора с интереси към печатния и следпечатният сектор.

img_1585_r10v

 

seminar_182_d9di

 

Вход свободен!

За контакти: Лангри – Тел.: 02/ 962 79 74, 0878/ 982 890

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър