Покана за семинар от Лангри

1589

ПОКАНА

Проект „Безгранични следпечатни решения чрез обмен на успешни кадри”
има удоволствието да Ви покани на провеждане на на информационно събитие за местните и национални медии, семинар и заключителна пресконференция  в гр. Бургас  

На 29  април  2014 г в гр. Бургас,
читалище „Любен Каравелов“

 

 

Планираното мероприятие  ще включва:

1. Представяне на  обобщена информация  от  провеждането на проекта.

2. Представяне на ръководството по проекта “ Структурни и технологични предизвикателства в развитието  на  следпечатния бранш в България и Унгария възможните безгранични следпечатни решения през призмата на икономическото им развитие като страни членки на ЕС“

3. Заключителна прес-конференция. Ще се отговаря на въпроси по проекта и неговото развитие.

Мероприятията са предназначени за: хора с интереси към печатната и следпечатната дейност.

 

 

 

Вход свободен!

За контакти: Лангри – Тел.: 02/ 962 79 74, 0878/ 982 890  

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.