Акцент на свободните позиции за работа в Dotbrain (ноември 2020)

159
Акцент на свободните позиции за работа в Dotbrain (ноември 2020)

Предлагаме акцент на някои от свободните места за работа от Dotbrain.eu:

Монтажист
Работата е само монтаж на фолиа и плоскости в затворени пространства. Фирмата предлага обучение за кандидатите без опит. Много добро стартово заплащане съобразено с квалификацията, работно място в широк център.

Книговезци
Търсят се хора с опит. Предлагаме позиции в няколко фирми с различни условия за работа като заплащане и смени. Стартова заплата 850 лв – 1000 лв нето.

Водач на газокар / мотокар
Кандидатът трябва да има нужното свидетелство за управление и опит в товарене и разтоварване на палета с нестандартни размери. Работно място в източната част на София.

Търговец на машини за дигитален печат върху текстил
Кандидатът трябва да има търговски опит с фирми от текстилния бранш или фирми предлагащи печатни услуги за тях (печат върху текстил). Изисква се добър английски и възможност за командировки у нас и чужбина.

Вижте пълен списък с актуални 16 обяви тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места, те се предлагат само на кандидати, преминали тестове и интервюта на Dotbrain.
За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu: Информацията е достъпна само за клиенти на Dotbrain

обяви в печатници

 

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултати на тестовете.
За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук: (за регистрирани работодатели)

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Вижте още:  Пътеводител на пазара на труда в рекламното производство
Ако желаете да получавате седмичния нюзлетър на Полиграфия инфо, използвайте този линк: Нюзлетър

Интернет портал за печатни технологии.