Анталис представя хартията Olin Origins

68
Анталис представя хартията Olin Origins

Анталис, водещият дистрибутор на хартия в Европа, въвежда нова гама ефектни хартии – Olin Origins. След разширяването и ребрандирането на Olin Design, гамата Olin Origins е естественото допълнение с цветен Olin, която ще внесе елегантност и екологично звучене на Вашите проекти.

Olin Origins – 5 завладяващи цвята
Гамата Olin Origins се предлага в 120, 240, 320 гр/м2 в пет естествени цвята: Chalk, Cereal, Pebble, Indigo and Lava Stone. Елегантните нюанси се подчертават с естествена текстура, за да осигурят топъл външен вид и усещане. Olin Origins е перфектната хартия за печат за нео-творци, търсещи органични тонове, автентичност и изтънчено крафт внушение. Olin Origins е адаптиран за всякакви приложения и позволява перфектно възпроизвеждане на цветовете при офсетов печат и дигитален печат. Високата обемност подсилва ефекта при надпечатни техники като преге и щанцоване. Olin Origins може да се използва за широк спектър от проекти, вариращи от тефтери и годишни доклади до покани и луксозни опаковки.

Картони за устойчиви печатни материали
Olin Origins се произвежда от FSC® сертифицирана целулоза с най-високите екологични производствени стандарти. Гамата също така поддържа програма за компенсиране на въглерода в Турция (координирана от AzerroCO2), за да компенсира емисиите си и да предложи енергийно ефективна и изключително устойчива опция за Вашите печатни материали.

Освен това серията Olin Origins е член на „1% за планетата“ и дарява 1% от приходите си на нестопански организации, за да създаде положително социално и екологично въздействие. Основана през 2002 г., организацията е активна в повече от 90 държави и подпомага организации, опазващи природата, дивите животни, водата и климата.

“Olin Origins е вдъхновена от силата на природата. Чрез тази красива нова гама ние предлагаме на нашите екосъзнателни клиенти елегантна нова опция за техните творчески проекти, като същевременно гарантираме първокласно ниво на качество и печат, което да отговори на високите им изисквания.” Ксавиер Жуве, Маркетинг Директор в Анталис

Тук можете да се сдобиете с уникалния мострен комплект на Olin Origins

 

За Анталис

Aнталис е член на Kokusai Pulp & Paper Group, световен лидер в доставките на хартии, опаковки и медии за широкоформатен печат, базиран в Япония. В Европа и Латинска Америка Анталис е водещият B2B дистрибутор на хартия и опаковъчни решения и номер две в доставките на медии за широкоформатен печат с продажби от 2,1 милиарда евро за 2019 г. Със седалище в Париж (Франция) , Анталис оперира в 31 държави, обслужвайки над 110 000 клиенти с екип от 4000 служители и решения за електронна търговия. Нашите 103 клона по света осигуряват над 11 000 доставки на ден. За да научите повече, посетете ни на www.antalis.com и ни последвайте в LinkedIn, Instagram, Facebook.

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.