ГЕД ви кани на уебинар – Какво са блясък (gloss) и отразена светлина? – съвместно с Rhopoint

82
ГЕД ви кани на уебинар – Какво са блясък (gloss) и отразена светлина? – съвместно с Rhopoint

Този уебинар е чудесна възможност да разберете повече за отблясъците на вашите печатни продукти и как да създадете по-голяма стойност за продукта на вашия клиент.

Блясъкът (gloss) е част от визуалното ни възприятие за обектите, който е толкова важен, колкото и цвета, когато се разглежда психологическото въздействие на печатните продукти върху клиента.

 

Уебинар за бласък

 

Брандовете създават своите продукти така, че да имат максимална привлекателност – силно отразяващи ефекти на бутилки за алкохол, лъскави корици на списания или ярки цветове на печатните брошури, които трябва да издържат на слънчева светлина.

Следователно, за да е доволен клиента, е важно нивата на отблясъци и отразена светлина да се постигат последователно за всеки продукт или за различни партиди от продукти.

28.09.2023
Уебинар

Какво е блясък (gloss) и защо да измервате отразената светлина
върху вашия печатен продукт?

ГЕД и Rhopoint организират за вас съвместен безплатен уебинар, с който отворят вратите към отблясъците в печатните материали и да наблегнат върху теми като:

  • как светлината влияе върху възприятията на крайния клиент и като цяло на всеки от нас;
  • блясъка и отразената светлина върху различни повърхности;
  • защо тяхното измерване може да е важно за производителите на печатни продукти.

Запиши се за уебинара

За Rhopoint
Rhopoint са експерти в качественото измерване върху различни повърхности. Компанията е създадена през 1986 г., първоначално като производител на глосметри. Основното производство на компанията е в St. Leonards on Sea, Англия, където се произвеждат инструментите за измерване на качеството на повърхности. Уредите за измерване на влиянието на светлината и параметрите на материала върху вашия краен продукт ви позволяват да покриете редица стандарти и изисквания на клиентите и да предложите качество с точно измерени параметри.

За ГЕД
ГЕД е водещ дистрибутор на решения за българските печатници, които търсят иновативни печатни технологии и искат да бъдат конкурентни на динамичния пазар. Освен продукти за полиграфията с много високо качество, компанията предоставя услуги с добри практики и ноу-хау от своя обучен и подготвен екип, което ви позволява да започнете да възвръщате своята инвестиция от първия ден.

Интернет портал за печатни технологии.