ГЕД получава награда за най-добър дистрибутор на Miraclon в Европа

559
ГЕД получава награда за най-добър дистрибутор на Miraclon в Европа

Фирма ГЕД, получава награда за първо място отличена пред всички дистрибутори за цяла Европа и за второ място в света от водещия доставчик на решения за качествен флексо печат с технологията Kodak Flexcel NX – Miraclon.

Наградата се оценява на база множество фактори сред които представянето и запознаването на пазара с продуктите на доставчика, познания на фирмата за технологията Flexcel NX, цялостната активност на компанията и други параметри.

 

Гед ООД

 

Победителите по региони в световен мащаб:

  • Победител за Европа, Близкия Изток и Африка: ГЕД, България
  • Победител за Азиатско-тихоокеанския регион: Kamitani, Япония
  • Победител за региона на Латинска Америка: Proveedora Grafica GX, Мексико

Прочетете обръщение от фирма ГЕД на техния уебсайт.

За Miraclon
Зад името Miraclon стоят специалистите, създатели на решенията Kodak Flexcel. Като самостоятелна компания, Miraclon продължава да разработва и да въвежда иновации в своите решения. Тя има една ясна цел – да осигурява най-доброто за клиентите си и да продължава развитието на флексопечата в лицето на продуктите Kodak Flexcel. Miraclon развива дейността си във всеки регион на света, с офиси в Белгия, Япония, Мексико и Сингапур.

За ГЕД
ГЕД е водещ дистрибутор на решения за българските печатници, които търсят иновативни продукти и искат да бъдат конкурентни на динамичния пазар. Освен водещи продукти, ГЕД доставя решенията си с добри практики и ноу-хау, което ви позволява да започнете да възвръщате своята инвестиция от първия ден.

Интернет портал за печатни технологии.