Графтек става изключителен представител на SMAG

481
Графтек става изключителен представител на SMAG

Считано от 01.05.2024 г. Графтек ЕООД ще представлява френската компания за довършителни машини за етикети SMAG, на българския пазар.

Малко история.

SMAG присъства в българските печатници за етикети почти от началото на века. Най-популярните машини са слитерите, слитерите за инспекция, както и флагманът SMAG CLASSIC Galaxie – модулна машина за облагородяване на печатната продукция. Налични са ситопечатни секции, топъл печат, флексо печат, плоско и ротационно щанцоване и много други. Уникалното предимство на Galaxie е нейното ниво на прецизност, което е без аналог на пазара – 0.015 мм.

 

SMAG GALAXIE CLASSIC

 

 

Други уникални технологии, които SMAG предоставя на своите клиенти са машини за RFID етикети, машина за брайлов текст и много други.

През 2023 Rhyguan Group придоби SMAG, което се оказа голямата новина на LabelExpo, при последното му издание в Брюксел. През изминалия период протече пълната интеграция на двете структури – портфолио и производствени капацитети, търговски и продажбени канали и следпродажбено обслужване на клиентите.

Поемането на представителството на SMAG за България, от Графтек, стана по естествен път, като продължение на дългогодишното партньорство на българския дистрибутор с Rhyguan Group.

Това развитие ще донесе редица предимства на настоящите и бъдещите клиенти на Графтек в България. Най-добрите технологии от портфолиото на двете компании, една универсална точка за контакт за продажби и сервиз, поддръжка на европейско ниво – дистанционно и от 3 сервизни точки, за посещения на място при клиента, склад с резервни части с бърза доставка от Европа, както и много други.

Представяне на SMAG

 

 

Към днешна дата Графтек ЕООД може да достави на своите клиенти в България пълния спектър от оборудване, необходимо за производство на етикети на най-високо световно ниво:

За повече информация, можете да се обърнете към Графтек ООД.

Контакти:
Г-н Иван Иванов
Тел.: 0882/ 447 006
имейл: office@labelstech.com
уеб: www.labelstech.com
гр. София
ул. Охрид 37
Абонирайте се за YouTube канала ни: www.youtube.com
Харесайте ни във Facebook: www.facebook.com
Последвайте ни в LinkedIn: www.linkedin.com

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.