Е Принт разширява производствения си капацитет с нови машини

451
Е Принт разширява производствения си капацитет с нови машини

Печатница Е Принт обновиха част от машинния парк с две машини, като целта на компанията е още по-висока автоматизация и капацитет на производство.

От близо два месеца в печатницата работят нова сгъвачна машина Horizon Cross Folder AFC-566AKT и модерен биндер Horizon Perfect Binder BQ-270V. И двете машини са придобити по европейската програма Национален план за възстановяване и устойчивост, процедура BG-RRP-3.004 Технологична модернизация.

 

Horizon Cross Folder AFC-566AKT

 

Сгъвачната машина Horizon Cross Folder замества предишно по-старо оборудване, като разширява опциите за различни видове сгъвания и по-широка спектър от хартии, с които работи. Най-голямата ползва за Е Принт обаче е изключително съкратено време за подготовка, заради високата автоматизация на машината.

 

Димитър Йорданов
Димитър Димитров, управител на Е Принт

„В зависимост от типа задачи успяхме многократно да съкратим времето за подготовка с новата сгъвачна машина. За пример, подготовка, която ни е отнемала 30 мин. до час с предишната машина, сега са ни необходими едва 3-5 минути за да приведем машината в готовност за работа.“ – казва управителя на Е Принт Димитър Йорданов.

 

Новият биндер Horizon Perfect Binder BQ-270V надгражда традиционните възможности за производство на книги, които предлага Е Принт.

Биндерът разполага с производителност съобразена с нуждите на компанията и възможност да бигова меки корици с крилца.

 

Horizon Perfect Binder BQ-270V

 

Услугите, които предлага Е Принт са достъпни не само за клиенти на фирмата, но и за колеги от бранша. Много издателства и печатници вече се възползват от печата и термолепенето на книги, които предлага фирмата.

Е Принт предлагат на своите клиенти офсетов, дигитален и широкоформатен печат. Книговезка обработка, щанцоване, ламиниране до 50х70, поставяне на метални спирали. Фирмата извършва и търговска дейност, като предлага продажба на метални гребени и различни други машини и консумативи за полиграфията.

Лого на Е Принтгр. София
жк. Левски Г
ул. Поп Грую 104Б
Тел.: 02/ 952 67 95
Тел.: 0899/ 142 737
express93@mail.bg
www.eprint-bg.com
www.6tampa.com

Профил на Е Принт в каталога Полиграфия Инфо

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.