Дилком ще вземе участие в международните хранителни изложения

169
Дилком ще вземе участие в международните хранителни изложения

За 11-та поредна година Дилком България ще вземе участие в международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и САЛОН НА ВИНОТО, които ще се проведат от 8-ми до 11-ти ноември в Интер Експо Център, София. Заповядайте на техния щанд 1В7 в зала 1!

В производствена база на Дилком се печатат самозалепващи и несамозалепващи етикети от различни материали с най-разнообразни правилни и неправилни форми, размери и цветове. Най-новата технология, която компанията използва, включва производството на така наречените in mold етикети, които се вграждат директно в пластмасовата опаковка на продукта. Този процес е иновативен и щадящ околната среда, а етикетите са с отлично качество и несравнима издръжливост.

 

Покана Дилком

 

На щанда на Дилком ще видите пъстра селекция от етикети, сред които многослойни, двулицеви и трилицеви етикети, картонени етикети и билети, етикети за витрини и стелажи, RFID, специални и защитни етикети, издържащи на много висока или много ниска температура и др. Те са подходящи за много различни промишлености като винарската, месната, сладкарската, млекопреработвателната, автомобилната, фармацевтичната, логистична и др.

Етикетите могат да бъдат с предварително напечатано лого, а допълнителната информация като срок на годност, партида, сериен номер, може да се допечатва с етикетни принтери, които също ще имате възможност да разгледате. Освен тях на щанда на Дилком ще са изложени и най-новите индустриални принтери на техните партньори SATO, GoDEX, Citizen и TSC, които са чудесно решение за всяко едно производствено предприятие.

Тази година Дилком ще представят иновативния цветен принтер OKI Pro 1050. С уникалната пета цветова опция „CMYK+1“, позволяваща печат в бяло, той извежда креативността на ново ниво. Белият цвят позволява по-голяма гъвкавост при проектирането на Вашите етикети. OKI използва LED технология за сух тонер, чрез която отпечатва непрозрачен бял цвят върху прозрачни или цветни материали за етикети. LED печатащите глави нямат движещи се части, което ги прави здрави и изключително надеждни, а принтерът е компактен и енергийно ефективен.

И на тазгодишното изложение Дилком ще демонстрират принтера „Eddie“, който е проектиран да се използва в хранително-вкусовата индустрия и отговаря на всички хигиенни стандарти. С негова помощ можете да отпечатате множество дизайни върху различни хранителни продукти като бисквити, блатове за кексчета, макарони, бял шоколад и много други сладкиши и печива.

Дилком Ви очаква на щанд 1В7 в зала 1, за да се подсладите с шоколадче, напечатано пред очите Ви и да разгледате различните етикети, както и разнообразието от принтери.

За допълнителна информация се свържете с екипа на Дилком на sales@dilcom.com.

Източник на статията: dilcom.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.