От 9 до 11.02.2023 г. заповядайте на ДНИ НА НЕЗАВИСИМОСТТА

167
От 9 до 11.02.2023 г. заповядайте на ДНИ НА НЕЗАВИСИМОСТТА

Ако сте свързали живота и бизнеса си с рекламния печат, елате на ДНИ НА НЕЗАВИСИМОСТТА (9-11.02.2023) и вижте как солвентните принтери Epson ви осигуряват независимост.

Бизнесът на една рекламна агенция или студио за дизайн не е лесен – освен че трябва да се поддържа високо ниво на компетентност и квалификация на екипа, трябва да се прави и добър маркетинг, за да се привличат клиенти, трябва да се проектират рекламни и комуникационни продукти, които да носят измерима полза за клиентите и да бъдат качествени, да издържат дълго време и да отговарят на бюджета и сроковете на клиента.

 

ДНИ НА НЕЗАВИСИМОСТТА (9-11.02.2023)

В реалния живот често се налага да се използват външни услуги за печат и когато се намери надежден и отговорен подизпълнител, на когото може да се разчита винаги, това е отлично решение.
За съжаление, много често не е така. Работата с неподходящ или некоректен подизпълнител може да донесе много вреди и дори да бъде фатална за бизнеса на дизайнера или рекламната агенция.

Солвентните принтери Epson S-серия ви дават свобода и независимост – без значение дали имате поръчка за печат на стикери, изображения за рекламни табели, витрини, брандиране на автомобили, интериорен дизайн, постери за промоции в магазини или оформление на изложбени щандове, вие знаете, че сроковете ще бъдат спазени, че качеството ще отговаря на очакванията, а разходите ще са в норма.

Какви са предимствата, когато имате собствен принтер Epson, в сравнение с работата с подизпълнител:

  • Свободата да направите най-доброто
  • Фиксирани разходи
  • Спазване на срокове
  • Спешна реакция
  • Гарантирано качество
  • Точен цвят на различни материали
  • Рентабилност, дори и за най-малката поръчка
  • Сертифицирана безвредност за операторите и клиентите

Какви са разликите между моделите и какви са силните страни на всеки един от тях – вижте тук >>

Заповядайте на ДНИТЕ НА НЕЗАВИСИМОСТТА, посветени на рекламния печат и солвентните принтери Epson SureColor S-серия, за да се уверите лично в качествата им и в предимствата, които те ще донесат на вашия бизнес.

Събитието ще се проведе от 9.02.2023 г. (четвъртък) до 11.02.2023 г. (събота), в шоурума на FACTOR.BG в София, на ул. Раковски 72.

Резервирайте час сега – демонстрациите са персонални!

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.