Адком постави началото на Лигата на Mutoh

2054
Адком постави началото на Лигата на Mutoh

Специалната програма за клиенти беше обявена на годишната партньорска среща на доставчика.

Събитието се проведе под формата на двудневна работилница, посветена на бизнеса и идеите в спокойната обтановка на спа хотел Белчин Гардън.

 

С тази среща Адком отбеляза 17 години като официален представител на Mutoh за България. 

 

 

Адком събраха на едно място около 20 фирми – клиенти и партньори, на които представиха и Лигата на Mutoh.

– Членовете на лигата ще имат достъп до специално създадена зона в сайта www.adcom.bg
– Членството дава достъп до специални оферти на клубна цена, специални обучения и специализирана техническа информация.
– Собствениците на оборудване с марката Mutoh, които членуват в лигата ще получават специална клубна цена и за всяко друго оборудване, което предлага Адком.

 

На разположение на участниците в партньорската среща бяха демонстрационно оборудване и материали от портфолито на компанията.

 

Демонстрациите бяха с принтерите ValueJet 1624 / ValueJet 405 GT / ValueJet 1624W / ValueJet 426 UF/ Graphtec FCX2000-60VC / SAi Flexi, SAi Display Genie и различни приложения.

 

Екипът на Адком получи специално отличие на Mutoh, връчено от Nick Decock – Търговски маркетинг мениджър Mutoh Европа. С него компанията, в лицето на Akio KOTAKE – Генерален мениджър на Mutoh Европа оказва специална благодарност за 17 годишното успешно партньорство като официален представител на Mutoh за България.

 

 

Както обикновено екипът на Адком организираха събитието с изключително внимание към най-малките детайли, които направиха срещата полезна и приятна за всички гости.

 

Неофициалната част на събитието премина в караоке състезание със специални награди за участниците.

 

Екипът ни благодари за поканата да се присъединим към срещата и оказаното ни специалното внимание!

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.